30 Aralık 2008 Salı

Nasil Şarkıcı Olurum ?

Şarkıcılık; kimilerinin hayali, kimilerinin yeteneği, kimilerinin amacı, kimilerinin aracı. Her ne olursa olsun hayalleri ile var olan hayalleri ile yaşıyan insanlığın parıltılı ışıklar altındaki dünyaya bir şekilde girip varolma savaşı. Peki nasıl olunur şarkıcı ? Nasıl album çıkarılır ? Özetle nasıl ünlü olunur ?

Öncelikle yaşadığımız ülkeyi gözler önünde tutarsak hiç bir şekilde profosyonellikten, profosyonel sunumlardan bahsetmemiz gerektiğini ifade etmemize gerek bile yoktur. Öyleyse ne yapmalı ?

Türkiyede şarkıcı olmak, albüm yapmak tamami ile şans, yetenek, fiziksel güzellik, beste yapma kabiliyeti, zengin olma, sponsor bulma , aranjör bulma vs. gibi etkenlerin bir veya bir kaçının size denk gelmesi ile olur.

Herşeyden önce Türkiyede her alanda olduğu gibi müzik piyasasında para en önce konuşulan şeydir. Özellikle son dönemde bitme aşamasına gelen müzik piyasasında prodüktörler album yapmaya yanaşmamaktadırlar. Sadece belli bir ismi olan, albümü her koşulda satan ya da konserler ile para kazanan şarkıcalara yatırım yapmaktadırlar. Peki genç isimlerin şansı varmıdır evet vardır. Sadece yukarda sayılan unsurlardan bir kaçına sahip olunmalıdır ve en önemlisi şans !

Eğer şansınız yoksa, paranız olmalı. Bugun müzik piyasasında 30.000 ytl ila 50.000 ytl arasında bir fiyata albumunuzu yaptırtabilirsiniz. Öncelikle bu miktarda bir parayı bir prodüktöre teklif edebilirsiniz. O sizin için herşeyi yapar. Tabi burda kalpazan insanlardan uzak durmalısınız. Unkapanına gidipte adı sanı duyulmamış bir şirkete para verip ondan size album yapmasını beklemek tam anlamı ile bir tecrübesizliktir. Anlaşma yapsanız dahi birşey ifade etmez çünkü prodüktör size gerçekten bir albüm yapar, basar ve yayınlar.Size reklamınıda yapacağını ifade eder fakat bunların hiç birisi sözleşmelerde net olarak detayları ile belirtilmez. Yani bir el ilanı çıkartıp sizin için reklam yaptığını idda edip sözleşme yükümlülüğünü yerine getirmiş olur. Bu ve bu tarz sahtekarlıklardan kaçınmak için kesinlikle ismi olmayan şirketlere paranızı vermeyin hatta ismi olan şirketler konusunda dahi dikkatli olun.

Paranızı bir prodüktöre vermek yerine yapabileceğiniz bir başka yöntem daha var. Bu da kendi albümünüzü kendiniz yapmanız. Bunun için önce bir aranjör bulmanız gerekmektedir. Çok önemli isimler ile çalışabileceğiniz gibi isimsiz fakat kaliteli aranjörlerle de çalışabilirsiniz. Bu tamami ile sizin bütçeniz ile alakalıdır. Bugun piyasada ismi olan kaliteli aranjörler en az 2000 dolar civarı para almaktadır bir şarkı için. Fakat ünlü olmayan isimlerle bu rakamı 500 ytl ye kadar çekmek mümkün. Aranjör masrafı dışında müzisyen masrafınız da olacaktır. Şarkıları çalacak kemancılar, gitaristler, back vokaller vs... Bunun maliyetide tamamı ile müzisyen kalitesi ile birlikte değişir. Bu müzisyenleri bulmak için aranjörünüz size yardım edecektir. Tüm bunlarında dışında en önemli masraflardan biride Stüdyo masrafıdır. Stüdyoları günlük kiralayabileceğiniz gibi saatlikde kiralayabilirsiniz ki her ikiside çok pahalıdır. Bunun için kendi ev studyosu olan aranjörler tercih edilebilir. Kendi evinde studyo kalitesinde kayıtlar yapan binlerce aranjör bulunmaktadır. Ayrıca şarkı masrafınız olacaktır. Şayet kendi şarkınızı kendiniz yapıyorsanız sorun yok fakat aksi halde bir de besteciler bulup şarkı almanız gerekecektir. Nasıl şarkı bulabileceğinizi Edisyon Firmaları Nedir? başlığını okuyarak öğrenebilirsiniz. Şarkıların fiyatları ise yine bestecilere ve şarkılara göre değişmektedir. Ünlü bestecileri paranızla ikna edebilir çok kaliteli besteler alabilirsiniz.Tabi bunun için gerçekten yeterli paranız olmalı. Aksi halde genç bestecilerden şarkılar alabilirsiniz. Hiç bir zaman unutmayın ki her ünlü besteci bir zamanlar amatördü. Bu yüzden amatör bestecilerden sizin hayatınızı değiştirecek kalitede şarkıları çok ucuza, belki 500 ytl ye kadar hatta ikna edebilirseniz bedavaya dahi bulabilirsiniz.

Tüm bunları hallettiniz, şarkılar bulundu, studyo ayarlandı, aranjör ve müzisyenler tamam, şarkılar kaydedildi,okundu. Bu aşamadan sonra oluşturduğunuz cd yi mastering diye tanımlanan bir işlem için yurtdışında veya yurtiçinde bir müzik mühendisine göndermeniz gerekmektedir. Bu genellikle yurtdışında daha ucuza mal edilir. Mastering işleminden sonra şayet albümü herşeyiyle yapmaya karar verdiyseniz albümün kartonetini ve albüm kapağını yaptırmanız gerekecektir. Bunun içinde bir fotoğrafçı ile anlaşacaksınız.

Albümünüzü her şeyiyle satışa hazır bir şekile getirdiğiniz andan itibaren artık prodüktör aramaya başlayabilirsiniz. Genellikle prodüktörler hazır albümlere ilgilidirler.Çünkü ona sadece promosyonu,basımı ve dağıtımı kalmıştır ve şayet albümün satacağına inanırsa sizinle yapacağı bir anlaşma ile albümünü basabilir. Bu aşamada en önemli konu prodüktörlere ulaşabilmektir. Bu daha sonra ayrı olarak anlatılacaktır. Fakat eğer yeteri kadar param var derseniz, prodüksiyon şirketlerine belli bir para teklif edip albümünüzü kısa yoldan bastırtabilirsiniz. Eğer şirket albümünüzü basmayı ve/veya dağıtmayı kabul ederse sizinle çok içerikli bir anlaşma yapacaktır. Bu tamamen sizin aranızdadır. Her ne kadar hem produksiyon şirketleri,hemde şarkıcılar için (müyap vs) bu sözleşmelere yönelik düzenlemeler var ise de, ülkemizde herşeyin yasalar eşliğinde yürümediği gerçeğini göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Bu anlaşmalar konserlerden pay alma, albüm gelirinden pay vermeme gibi çok ilginç boyutlarda da olabilir.

Basılan ve dağıtımı yapılan albüm için bir sonraki ve en önemli aşama PROMOSYON aşamasıdır ve belkide işin en önemli kısmıdır. Şayet şarkılarınız güzel ise ve dinleyicilier tarafından beğenilirse, tabiri caizseTUTARSA ! sadece önemli radyolarda şarkınızın çalınmasını sağlamak sizin promosyonunuz için yeterli olacak , o aşamadan sonra herşey çorap söküğü gibi ard arda gelecektir. Eğer şarkılarınızı dinleyicilerin sevmesi için birazcık desteklenmesi, yine tabiri caizse arkadan itilmesi gerekirse,bu sefer devreye kaliteli bir plak şirketinin farkı çıkar. Ya da yine sizin cüzdanınızın ne kadar kalın olduğu. Destekleme promosyonları için en önemli unsur televizyon kanallarıdır ve bunların içinde de en önemli olan belli başlı müzik kanallarıdır (kraltv, powerturk vs... ) Bu kanallarda kliplerinizi yayınlatmak için hem yönetmene, hem de tv kanalına ücret ödemeniz gerekmektedir.Bugun bir müzik kanalında bir günde belli bir sayıda şarkınızın gösterilmesi için ayda 10 bin ytl ye kadar ücret ödersiniz, buna bir de klip çekmek için ödeyeceğiniz miktarıda ekleyince yine yüksek bir maliyet karşınıza çıkacaktır.

Tüm Bunlar cebinde parası olan bir şarkıcı adayının olası yapacağı şeylerdi. Peki ya parası olmayanın ?

Yukarıda saydığımız unsurları hatırlarsanız bir çok noktadan bahsettik. Şanslı değilsiniz ve paranız da yok. Ne yapabilirsiniz ?

Öncelikle işinizin çok zor olduğunu ve belki yıllarca uğraşmanız gerektiğini bilmeniz ve buna göre yola çıkmanız gerekmektedir. İnsanoğlunun istediği herşeyi yapabileceğini inanan tezi savunanlardansanız hiç bir şekilde yolununuzdan dönmemeniz sizi mutlu sona ulaştıracaktır.

Paranız olmayabilir, şansınız da yoktur ama inanılmaz bir sesiniz vardır. Bunun için sizin için en önemli sermayeniz olan sesinizi en iyi şekilde sunmanız gerekmektedir. Bu da çok kaliteli demolar ile olur. Bu konuda bilgi almak için lütfen DEMO NEDİR ? başlığını okuyunuz.

Demo dışında Türkiyede, özellikle İstanbulda, kaliteli yerlerde sahneye çıkmanız ve çevre yapmanız şansınızı çok çok arttıracaktır. Ayrıca yapacağınız demoları veya sahne kayıtlarını youtube gibi sitelere koyup kendi reklamınızı yapmanız şu an hiç azınsanmayacak derecede önemli bir pazarlama taktiğidir.

Şayet sesinizin çok iyi olmadığına inanıyorsanız fakat bestelerim ile varım diyorsanız, yine devreye yapacağınız kaliteli demolar geçecektir. Öncelikle şunu unutmayınız ki dünyanın hiç bir yerindeşarkıcı olmak , iyi bir sese sahip olmakla sınırlı değildir.Çok kaliteli bestelerinizin olması sizin şansınızı iyi bir sese sahip olmaya nazaran binlerce kat arttıracaktır. Bugun Türkiyede ve dünyada sesi çok vasat olan ama şarkıları ile star olmuş yüzlerce sanatçı vardır. Sesin kalitesinden çok sesin insanlara ne hissettirdiğinin herşeyden önemli olduğunu unutmayınız.

Kaliteli demolar ile neler yapabileceğinizi yine DEMO NEDİR ? başlığı altında inceliyiniz.

Tüm bunların dışında , Sesim yok, şarkı yapamam,söz yazamam, param da yok fakat güzelim ya da çok yakışıklıyım diyorsanız bunu nasıl kullanmanız gerektiğinide zaten biliyor olmanız gerekir.Dolayısı ile bu konuda bir şey yazmamızın gereği yok.


Evet Yukarda kısaca şarkıcılık olma yolunda izleyeceğiniz yollar için belli başlı yollar ve tecrübeler ile ilgili bilgiler verdik. Sitemiz sürekli güncellenecek ve yeni bölümler eklenecektir. Daha ileriki günlerde ünlü aranjörler,besteciler, söz yazarları ve prodüktörler sitemizde yazıları ile var olacak ve sizlerin sorularını bekleyecektir. Sitemizi sık sık kontrol etmenizi öneririz.

Müzik Piyasasında Bütün Sanatçı Adaylarına BOL ŞANSLAR Dileriz !




Muzik100

207 yorum:

1 – 200 / 207   Yeni›   En yeni»
Adsız dedi ki...

ben zonguldak erğliden
Emrah acar amacım şarkıcı
olmak bikaç bestem var.
sesimi çok beğeniyorlar
müzikle uğraşmayı çok
seviyorum
beni bilgilendirirseniz
çok sevinirim.

Yetenek Harikası dedi ki...

Selam Benim Adım Fırat Songur Fazla Uzatmadan Yeteneklerimi Söyleyim Ben Okuldayken Herzaman Bayramlarda 3 ten Fazla Şarkı Soylerım Okullar Arasında Şarkı Yarısmalarındada Hep 1 ve 2.ci gelirdim diger yetenegım tiyatro bir rolu calısmadan anında sergıler super puan ve yorumlar alırım 3.cü yetenegım super şarkı sözü yazarım hatta yarısmalarda bu sarkılarımdan bır kactanesını besteleyıp soylemıstım 1.ci olmustum 4.cü yetenegımde dans super dans ederım benden ıyı sı yoktur lutfen yardım edın pıyasada tanınım yanı soyle 10 dakka olsada yeteneklerımı televızyonda gorsunler :S he bu arada ben yoksul ıcınde buyudum annem ve abım bana babamın yoklugunu gosterdıler bız hep maddı durumu teyzelerımden aldık.lutfen yardım edın bende para ve sevgı ıcınde olmak ıstıyorum
adres:adana,seyhan,istiklal mahallesi 31 sokak no5 ates ınternetın ustu

Adsız dedi ki...

slm ben turgay muzıkle ugrasmaya calısıyom elımden gelenı yapıyorum volkan konak hayranıyım ondan yardım ıstıyorum aslında bana yardım etmenızı ıstıyorum maddı durumum yok ... tl no 05452498990 bekıyorum turkıyem...

fatmagünece dedi ki...

şarkıçı olmanın yolları

Adsız dedi ki...

ben izmirden melisa 9 yaşındayım sesim çok güzel ben şarkıcı olmak istiyorum ama asnnemler engel oluyorlar bana biraz bilgi verirseniz memnun olurum iyi günler

Adsız dedi ki...

biz iki kişilik bir grubuz ve seslerimizin birbirimize bağlantılı olduğunu biliyoruz okulda çeşitli şarkılar söyledik yurtdışına gidip sevdiğimiz sanatçılarla tanışmak ve onlar gibi olmayi düşlüyoruz neler yapabililiriz???

Adsız dedi ki...

Merhabaaaa biz iki kişilik bir grubuz yurtdışına gidip sevdiğiğmiz ünlülerle tanışıp onlar gibi olmak istiyoruz.Seslerimize güveniyoruz aksi taktirde güzelliğimizede güveniyoruz,ailemiz bu konuda endişeli ama biz kendimize çooook güveniyoruz çoook bestemiz var, seslerimiz birbirine uyuyor neler yapabiliriz lütfeeen yardım ediiiinnn???

Adsız dedi ki...

ben recep ben im sesim süper hayalim şarkıcı olmak bana fırsat verseniz n eolur ne hayalim şarkıcılık bana cvp brksz tlf 05313590254

Adsız dedi ki...

Gerçekten çok açıklayıcı bir anlatım olmuş. Bizi aydınlattığınız için teşekkürler.Sesimin güzel olduğuna inanıyorum , umarım birazda şansım olur ve bu yolda ilerlerim. Tekrar Teşekkürle...

Adsız dedi ki...

meraba ben ekrem cok guzel cok etkıleyıcı bır sesım var toplu bır yerde sarkı soylesem her kez bana bakıyo ve mest oluyo ınanın ama bır ılgınc yonum daha var utangac ve cekıngenım ama tabıkı herkezın mest oldugu bır cekıngenlık ama bırı yardım edıp maddı ve manevı sekılde muzık pıyasasına bomba gıbı duserım kendıme sesıme sonsuz guvencım var lutfen okuyun ve bana ulasın. 0541 775 62 60. 0544 843 06 79

Emrah dedi ki...

Merhaba, Benim adım Emrah şarkıcı oLmak istiyorum. . .Benim sesimi çok beğeniyorlar.küçüklükten beri şarkı söylerim müzikle ilgilenirim hatta günde bikaçtane şarkı ezberlerdim.Hergün okulda son ders şarkı söylerken bütün okul dağılmış olurdu bizim sınıfın önünde beni dinlemek için beklerlerdi. .Müzik öğretmenim beni müzik koluna aldı enstrman olarak ilk flütle başlamıştım sonra bende hem ses hemde flüt ü güzel çalında piyano öğretmeye başladı. .Bire bir özel ders verdi.Bu anlattıklarım 6. sınıfta oldu fakat ordan taşındıktan sonra hayattan adeta kopmuş gibi oldum arkadaş ortamımı kaybettim buda beni çok üzdü.Ayrıca Müziklede ilgilenmeyi bırakmıştım.Şimdi Lise 3 e gidiyorum Sesim Eskisi kadar harika olmasada güzel.Herkes beğeniyor.Enstrman olarak gitar çalıyorum. .Maddi Durumumuz Ne iyi Nede kötü.Şarkıcı olmak istiyorum lütfen bana yardım edin. 0539 560 90 50

Emrah dedi ki...

Merhaba, Benim adım Emrah şarkıcı oLmak istiyorum. . .Benim sesimi çok beğeniyorlar.küçüklükten beri şarkı söylerim müzikle ilgilenirim hatta günde bikaçtane şarkı ezberlerdim.Hergün okulda son ders şarkı söylerken bütün okul dağılmış olurdu bizim sınıfın önünde beni dinlemek için beklerlerdi. .Müzik öğretmenim beni müzik koluna aldı enstrman olarak ilk flütle başlamıştım sonra bende hem ses hemde flüt ü güzel çalında piyano öğretmeye başladı. .Bire bir özel ders verdi.Bu anlattıklarım 6. sınıfta oldu fakat ordan taşındıktan sonra hayattan adeta kopmuş gibi oldum arkadaş ortamımı kaybettim buda beni çok üzdü.Ayrıca Müziklede ilgilenmeyi bırakmıştım.Şimdi Lise 3 e gidiyorum Sesim Eskisi kadar harika olmasada güzel.Herkes beğeniyor.Enstrman olarak gitar çalıyorum. .Maddi Durumumuz Ne iyi Nede kötü.Şarkıcı olmak istiyorum lütfen bana yardım edin. 0539 560 90 50

Adsız dedi ki...

ben 13 yasındayım ve justın bıberın şarkıcı olmasını kafa ma taktım 14 yasında cocuk şarkıcı olmus bende olmak ıstiyorum ama bu yasımda sesıme guvenıyorum ama paramyok guzelım ve sarkıcı olmak ıstıyorum ve ben demo ve aranjorden felan anlamıyorum bende sarkıcı olmak ıstıyorum bıde yotube vıdyo nasıleklenıyo bılmıyorun bana cevap yazın nolluur

Abdullah gültekin dedi ki...

Merhabalar ben 25 yaşındayım urfalıyım yetmişe yakın bestem var söz ve müzikleri bana ait. Hepsi birbirinden güzel benim amacım para ve ünlü olma derdinde değilim bu güzel ve anlamlı bestelerin bir köşede çürüyüp gitmelerine gönlüm razı olmadı bu yüzden tüm sanat camiasına sanatçı abi ve ablalarima sesleniyorum bu zamanda gerçekten de eskisi gibi sözler müzikler kalmamış bu hafta içerisinde birtanesini seslendirdiğim(amatörce) bütün çalışmalarını bitirdik tüm internet sitelerinde yayınlayacağız yakından ilgileneceğinizi umut ederek saygılarımı sunuyorum ABDULLAH GÜLTEKIN.
tel:0546 887 45 25
mail:sen_bilirsin_35@hotmail.com
(UNUTMAYALIM KI HER ÜNLÜ VE PROFESYONEL BESTECI BIR ZAMANLAR AMATÖRDÜ)

Adsız dedi ki...

merhaba bn özge 18 yaşındayım bolu mengenliyim ben kendimi sadece şarkı söledgm zaman ifade edebilirim şarkı söylemek benim benliğimi ortaya çıkarmakta.. ben inanıyorumki biri benide fark edecek ve ben hep burda olcam..evet param yok ama gururum sesim ve bestelerim war...bana bu sayfada yer verdiğiniz ve benliğimi dile getirmeme yardımca oldugunuz için teşekkurler

Murat dedi ki...

sLm ßen siirtten muRaat cengiz 17 yasındayım sessime guvenmıyorum ama bseteLerıme sonsuz guvenıyorum bestecı olmak ıstıyorum ßıLqıLerınızı ßekLıorum..... SAYGILAR

adem gür dedi ki...

2 tane sarkım var melegimle,. anladım taş kalbin ilgilenlere duyrulur tasdiklidir mırıldanım melegim gittigin yere benidegötür yanında, bensensiz yasayamam bu dünyada, gözlerin gelir her an aklıma, beni bırakıp gitme melegim cepo 05069627795

adem gür dedi ki...

anladım taş kalbin parcası mırıldanım anladım taş kalbin sevmek bilmiyor., yüregim yanıyor bedenim sızlıyor., bu yürek senle aglayıp gülüyor., anladım taş kalbin sevmek bilmiyor..,3 kıta şiiirli bu şiiiri sus konusma kurudu göz yaşlarım., halime bakma düşşemde kalkarım., senden var olmadımki seninle olayım., anladım taş kalbin sevmek bilmiyor..,

feyzullah dedi ki...

slm ben feyzullah mat yılardı bu sanatın peşindeyim ama şans sızlık bırakmıyor sesime ve sözlerime çok güveniyorum bana yardımcı olmanızı istiyorum 0541 533 8282 0542 539 8282 saygılarımla....

feyzullah dedi ki...

slm ben feyzullah mat yas 26 sesime ve sözlerime çok güveniyorum ama şans sızlık bıramıyor bana yardımcı olmanızı istiyorum saygılarımla 0542 539 8282 0541 533 8282

Adsız dedi ki...

bizim 4 kişilik grubumuz var yaşlar 11 12 12 10 iki kız iki erkek ben kız solistim insanın içini okşayan yumuşacık bir sesim var bir de benim arkadaşım erkek solist var seslerimiz uyumlu gitar çalıyoruz 5 6 bestemiz var müzik grubumuzun adı crazykids ünlü olmayı herşeyden çok istiyoruz yetenekli insanlarız maddi durumumuz orta ama okul masraflarından pek bişey kalmıyor lütfen bize yardım edin 05062988234 ofluoglu01@hotmail.com bilgi için saolun yardım edeceğinizi umuyoruz...teşekkürler

Adsız dedi ki...

merhaba benim 6 tane ingilizce bestem var.şimdi türkçe yazmaya çalışıyorum 12 yaşındayım.yardımcı olursanız sevinirim.e mailim.selinkaymak1999@hotmail.com

Adsız dedi ki...

adsız diyoki
bnm sesimin çok iyi oldugunu düşünüyorum ama ne para ne şansım var lütfen bna destekkkkkk bna destek veremiyosanızda lütfen dua eddin ..... inşallah bnde birgün maykıl jaksın gibi olourum ..... allah hapimize şans versin herkesin hayyalini kavuşamilmesi için şans versin .... amin ....
arkdşlr aslında şöylede ünlü olunabilir ....... sesinizi br yre kayt edin sonra ünlü brsne göstern ve onda lütfen bni ünlü et diyin.. ama sesnize inanıyosanızz.......

süper merve dedi ki...

merhaba 3-4 kişilik gurubum var ve seslerimiz benziyor nasıl okulda ülkede hatta dünyada ünlü olabilirim

Adsız dedi ki...

mrb.ben serkan burda yorumları okuyorum herkes birşeyler yazmış ve sesinin güzel olduğunu söyleyen çok insan var ya da öyle olduğuna inanan lar..ben kısaca şunu söyleyeyim ben kendimi türk sanat müziğinin sanatçısı olmak için yaratıldığımı düşünüyorum ve çevrem tarafından da mükemmel bir sese sahip olduğum söyleniyor..boş zamanlarım da hep türk sanat müziğinden şarkılar okurum ve bu benim hayatımın bir parçası ve bir hobi..ama tanrım bana bir kapı açsada tüm türkiyeye sesimi duyurabilsem keşke.ne olur bana yardım edin..sizlere ihtiyacım var..tlfonum 0531 607 84 62

Adsız dedi ki...

bvende şarkı söylüyorum sesim güzel kendi bestelerim var büssürü çalışma kimseyle yapmıyorum ama bu benim çok büyük bir hayalim

Adsız dedi ki...

ben eskısehırden gokhan salam 3 tane bestem var arkadaslrımda cok begendıler bestemı ben bunn albumunu yapmak ıstıyorum yardımcı olurmusunuz

Adsız dedi ki...

ben eskısehırden gokhan salam 3 tane bestem var arkadaslrımda cok begendıler bestemı ben bunn albumunu yapmak ıstıyorum yardımcı olurmusunuz

begüm dedi ki...

benim için herşey tamam güzelim,beste yapa biliyorum,param fazla yok ama olsun bir yolunu bulur yaparım

Adsız dedi ki...

meraba ben 17 yaşındayım.sesim süper ,çok güzel şarkı söylerim ve her dildede söyleyebilirim.kendime ait bestelerimde var ama tek birşey eksik albüm yapmak veya kendi çapımda amatör olarakda çalışabilirim bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim...msn adresim barbieyana@hotmail.com

Berfin Selin Beşenk dedi ki...

Merhaba ben Selin;
13 yaşındayım 11 tane beste defterim hepsinde binlerce güzel şarkı var.Sesimde bir yarışmada ödül kazandı. tarzımda var beni bilgilendirebilir misiniz?( İngilizce şarkı söylemek istiyorum)

tülay dedi ki...

ne diyim kaderde ne varsa o olur ALLAH ne yazdiysa o olur benimde sesim güzel yetenegim var cok ünlü gördüm konusdum hata tesadüf bile olmus du ibrahim tatlisesi 3 kere gördüm konusdum berdan mardini yakindan gördüm konusdum ismail yk yakindan gördüm konusdum yurtseven kardesler yakindan gördüm konusdum ebru yasar konserde akrep nalan ahu tubayla konusdum serpil cakmakliya konusdum murat gögebakan konserde gördüm yalcin dümer film cekimi vardi orda gördüm erol tas film cekimi vardi finikede gördüm beni cok sevmisdi kücüktüm ozamanlar burcu günesi konserde gördüm kivircik ali konserde gördüm güller duman konserde gördüm kenan dogulu konserde gördüm saba tümer sinan yilmaz konusdum günel konusdum hakan tasiyanla konusdum aydemir akbas 4 kere gördüm ve konusdum kenan coskula hata telefonda konusdum bazi ünlülerle resim bile cekindim hatira kalsin diye hata imzali resim bile aldim :) ve sesimin güzel olmasina ragmen utancimdan sarki söylemedim belki söyleseydim sesimi begenilerdi ve kaset cikarirlardi ama ben cesaret edemedim ama hersey kader kismet anlamadigim su rüyamda hep ünlüler görmeye basladim belki bende birgün ünlü olurum olmasamda saglik olsun herseyde hayir vardir.sevgielerimle Tülay

Adsız dedi ki...

slm benim adım birdal kavak şarkıcı olmak istiyorum sesim çok güzel maddi durumum yok sertap erener hayranıyım bana yardımcı olmanızı istiyorum yardım ederseniz sevinirim.
adres:adana seyhan dağlıoğlu mahallesi 14037 sokak no 57

Adsız dedi ki...

merhaba ben mehmet hatay iskenderundan... oncelikle size turkiyede degil amerikada oldugumu ve yasadigimi soylemek isterim ...sesimi beyenen bir cok insanlar var ama youtuba sesimi henuz kaydetmeye zamanim olmadi ...cok yakinda kaydetmeyi dusunuyorum..dertli ve aci hayatimdan besteler cikarip sarkilar veya turkuler soylemek isterim onun icin yardiminiza ihtiyacim var..hangi konuda?..mesala kimi aramam gerek...kimin benim sesimin guzel olduguna karar verecek bir insan ...tekrar tesekkur ederim 1860-331-7513

Adsız dedi ki...

ben murat yıldız şanlıurfalıyım benim muazam bir sesim var ama bu nasıl duyurucagımı bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Adsız dedi ki...

bende sarkıcı olmak istiyorum türkiyede olan bütün müzik grublarının ve sarkıcılarının aynı sekilde söyledikleri gibi ses ve müziğini söyleyebiliyorum benim gözüm öyle yükseklerde degil sadece bu işle ilgilenmek ve güzel bişeyler yapmak istiyorum ama hiçbir kaynagım ve gelirim yok param yok bana yardımcı olun volkan konak Erkan ocaklı kazım koyuncu hayranıyım

cesurkaplan_444 dedi ki...

selan ben ibrahim 14 yaşındayım ve iyi bir şarkıcı olmak benim en büyük hayalim sesime güveniyorum yardımcı olur sanız sevinirim

Adsız dedi ki...

kmse Murat boz kdr şansLı olamaz:S

muhammet dedi ki...

nasıl sanatçı olurum bestelerim var ama elimden tutan yok

Mustafa yk dedi ki...

Slm ben mustafa yk 9 yaşından beri müzik söyler kendimi eylendirir ve başkasına dinletirdim benim amacım şarkıcı olmak ama sanırım hayal etmekten başka birşey bulamıyorum rabbimden dileğim bu mesleğe sahip olma okadar ve her insanın şarkıcı bir hayranı var .Benim hayranlarım!ismail yk,ibrahim tatlıses vs,vs.Bazen ismail yk'dan son defa,nerdesin,git hade git sarkılarını dinlerim ve değişiklikte yaparım bende şarkıcılık mesleğini beğenerek isterim ama nerde

Adsız dedi ki...

BENİM ADIM UĞUR DAHA 15 YAŞINDAYIM AMA ŞARKICI OLMAYA ÇOK HEVESLİYİM BU HEVESİMDEN HİÇTE VAZGEÇMEYECEĞİM İLERİDE TÜM BU YOLLARA GİRECEĞİM BENİM PARA YÖNÜNDEN SIKINTIMIN OLACAĞINI SANMIYORUM TİPİMDE OLDUKÇA İYİ ARKADAŞLARIM BANA HEP SEN OLURSUN ŞARKICI BENDE OLMAK İÇİN KONSERVATUAR ŞAN DERSLERİ HEPSİNİ ALACAĞIM VE İNŞAALLAH GÜNÜN BİRİNDE ŞARKICI OLACAĞIMA İNANIYORUM ALLAHIN İZNİYLE

sinan arslan dedi ki...

slm bn istanbuldan sinan arslan gitar çalıyorum vesesim çok güzel bn sanatçı olmak istiyorum ama maddi durumum yok bana yusuf güneyden ferat göçerden ve rafet el romanda yardım istiyorum


istanbul_ esenler fevzi çakmak mahallesi1120 sokak no 16

Adsız dedi ki...

Merhaba ben afacan gitar calp sarkı soyluyorum ve sanatcı olmak ıstyorum yardım edn bna ltfen numaram ulasn bana.05312209612

Adsız dedi ki...

selam ben izmrden merve 13 yasımdan berı srkı sozu yazıorum 2 albumluk bır sarkı sozu verebılırım istiynlere numaram 0554 502 49 08

Adsız dedi ki...

slm şu ana kadar müzikle ugraşmadım sadece sesiz ferditayfur la bire bir eski fersiyonu şarkıcı olmak istiyorum maddi durumum yok sayglıkar 30 yaşındayım

orçun dedi ki...

ben istanbıldan orçun yılmaz ilerde hayalim şu sadece türk popmüziğinin en başaralı şarkıcısı olmak bunu istiyorum

Adsız dedi ki...

ben İlayda 12 yaşındayım fakat
1.liklerim var(genç klasikçiler festivali vs.)sesim süper zaten arkadaşlar bana süper yetenek derler çaldığım müzik aletleri okuduğum yazıda bana yardımcı olacak öğretmenleri tanımama yardımcı oldu.(piyano,çello,gitar ve çeşitleri,bateri,yan flüt) öğretmenlerimin arasında productor ve aranjorler var teşekkürler admin,benim gibi genç yeteneğe verdiğin süper yazı için sizi takip edeceğim..

Adsız dedi ki...

merhabalar ben yasin(18) istanbuldan,amacım sanatçı olmak bestem sozum falan yok ama sesım bunları yapacagımın gostergesı bır kac kere muzıkhollerde sarkı soylemıslıgım var sesımı gercekten begenıyorlar ısmail yk hayranıyım özellıkle onun sarkılarını cok ıyı seslendırıyorum bana bu konuda yardımcı olmanızı rica edıyorum bana ulasmak ıstersenız numaram (05360249843-05364729122)yardımlarınızı beklıyorum,tesekkurler.

Sessiz Sessiz dedi ki...

RABBİMİN İZNİ İLE NASİP İSE İNŞAALLAH İLAHİ SANATÇISI OLMAK İÇİN ARAŞTIRMA YAPIYORUM Siteye bunu yazayım dedim RABBİMİN İzni İLE İNŞAALLAH .. DUA İle ..
aadress__@hotmail.com

Hakan dedi ki...

Sesi Güzel Bayan Vokal Ve Enstrüman çalabilen bir bayan arıyorum.
ingilnenler için tşkler...
ulaşım: oscoroloco@hotmail.com
cep tel: 0538 455 650 8

Adsız dedi ki...

Mrhb bEN arif sesim güzel,beste yapıyorum,müzikle ilgilenmeyi çok seviyorum.müzik benim herseyim diye düsünüyorum.ama sesimi duyuramıyorum.lütfen bana bu konuda yardımcı olup ilgilenirseniz çok mutlu olurum.

>>SAYGILARIMLA:ARİF YILMAZ<<<.
...İYİ GECELER....

Adsız dedi ki...

selam bnm adım mert. yaşım 13 . şarkıcı olmak istiyorum.2 tane şarkım var biri ingilizce biri türkçe .ingilizceye merakım var.ne yapabilirim.

Adsız dedi ki...

benim adım mehmet fakirim ama seseime güveniyorum ilerde iyi bir şarkıcı olmak istiyorum...

Adsız dedi ki...

merhaba ben sarkıcı olmak ıstıyorum sesım cok guzel ama nasıl olacagımı bılemıyoruım sesımın herkeze duyurmak ıstıyorum ama nasıl

Adsız dedi ki...

merhaba benım adım aysenur sesımı herkeze duyurmak ıstıyorum ama nasıl yapacagımı bılmıyorum herkez sesımı çok beyenıyo

Adsız dedi ki...

merhaba selam herkese ... ben yarismalara katilmak istiyorum ...sesimin guzel oldugunu dusunuyorum ..etrafimdaki arkadaslar hep sesimi beyenirler ve benim birine bu konuda yukselmem icin ihtiyacim var para pul hic onemli degil herseyin hakkini odemeye hazirim.....tesekkurederim mehmet salman

Adsız dedi ki...

merhaba selam herkese ... ben yarismalara katilmak istiyorum ...sesimin guzel oldugunu dusunuyorum ..etrafimdaki arkadaslar hep sesimi beyenirler ve benim birine bu konuda yukselmem icin ihtiyacim var .. tel numaram 1860-331-7513 brooklyn newyork US ..tesekkurederim mehmet salman

Adsız dedi ki...

ben güzel sarki söylerim hatta dans ile ederim bir bestem var .herkez beyenyor sesimi ben 11 yasindayim . ve ben 7 yasindan beri ünlü olmak istiyorum .herkezi her ünlüyü görüb de ben niye olamiyim ki diye soruyorum kenidme madi durumumuz cok iyi ve umarim bu sesim bosa gitmez sevgilerimle haber bekliyorum .filimde bile oynarim !bana msn den herzaman ulasirsiniz lütfen bana ulasin....

MSN: ichbineinstar@hotmail.de

aysenur dedi ki...

merhaba bn aysenur sarkıcı olmak ıstıyorum kendı sesıme guvenıyorum herkez beyenıyo ama nasıl sarkıcı olacağımı bılemıyorum

aysenur dedi ki...

merhaba ben aysenur resadıyelıyım sesımı herkez beyenıyo ama nasıl sarkıcı olacagımı bılemıyorum yardımcı olursanız sevınırım

Adsız dedi ki...

benim sesin harika sponsor arıyorum lütfen birisi yrdm eli uzatsn telimi veriyorum 05350255745 adım yeliz 13 yaşındayım mmm

memet dedi ki...

öncelıkle merhaba isim memet ben müzik ile oğraşiyorum sesim de çok güzel bu yola baş koymuşum bu yeteneğimi türkiyeye doyurmak istiyorum lütfen bu yola devam etmek için sizden yardımcı olmanızı rica ediyorum tel 05416919059

mısra dedi ki...

gerçekten etrafımdakiler sesimin güzel oldugunu düşünüyor özellikle arkadaşlarım ama zengin degilim durumum güzel ama gerçekten çok para hepsi umarım ünüversiteyi kazandıgım da kendime bir grup kurmak istiyorum yarışmaya katılmak umarı sesim sandıgım kadar güzelldir bilgi için saglun saygılarımla mısra

Adsız dedi ki...

slm ben kaan gezgen baglama çok iyi çalıyorum sesimde mükembel dınlemenızı ısterız ben istanbuldan konusuyorum nasıl türkücü olabilirim

Adsız dedi ki...

slm ben kaan gezgen baglama çok iyi çalıyorum sesimde mükembel dınlemenızı ısterız ben istanbuldan konusuyorum nasıl türkücü olabilirim

Adsız dedi ki...

Benim adim yasar 16 yasindayim.4 gun once murat boz konderine gittim. Murat bozadan cok orada atmosferden ve sahnede olma duygusundan hoslandim. Ben her bos yada dolu farketmez zamanimda muzik dinler ve o tonlamaya gore sesimi ayarlamaya calisirim muzikle ugrasmayi cok seviyorum muzsiyen yada besteci olmak istiyorum sarkilar okumak istiyorum ayni zamanda 2 yildirda yan flut caliyorum, sizden istegim bu mesaji yanitsiz birakmayip bana cevap vermeniz

Adsız dedi ki...

(5393308664) Benim adim yasar.erkegim. 16 yasindayim.4 gun once murat boz konserine gittim. Murat bozadan cok orada atmosferden ve sahnede olma duygusundan hoslandim. Ben her bos yada dolu farketmez zamanimda muzik dinler ve o tonlamaya gore sesimi ayarlamaya calisirim muzikle ugrasmayi cok seviyorum muzsiyen yada besteci olmak istiyorum sarkilar okumak istiyorum ayni zamanda 2 yildirda yan flut caliyorum, sizden istegim bu mesaji yanitsiz birakmayip bana cevap vermeniz

Adsız dedi ki...

Ben 12 yaşında bir kızım Adım Elena Yabancı bir şarkıcı olmak çok istiyorum Harry Styles gibi 18 yaşında bir şarkıcı olmak iyi birşey olabilir ama şarkıcılık çok güzel kendi bestenle uğraşıyorsun müzik bide insana müzik dediğin zaman insanda bir gülme ortaya çıkıyor :D

Adsız dedi ki...

mrb ben çorum merkezden Deniz ŞAHAN.ses yeteneğim tm bir şarkıcı olaya değer.şuan herhangi bir alet çalmıyorum.şarkıcı olak istiyorum.bana ulaşabilirseniz sevinirim.(0542 633 67 91)email:sitemci_deniz19@hotmail.com

Adsız dedi ki...

selam ben kenan gür küçüklüğümden beri aşk şarkıları sölerim genellikle ama sesim her telden çalıyo yabancı,rock,halk müziği ama slow ağırlıklı sölüyorum buda belkide yaşadığım onca kötü olaydan gelmedir belkide bu bana verilen bir yetenektir ama öylesine şarkı sylemek ve sesimi insanlara duyurmak istiyorum ki kelimelere sığmaz ayrıca bestede yapıyorum bir kelimeden şarkı çıkartabilirim çok duygusal olmam bunun nedenlerinden biridir maddi durumum yok ama herkes sesimi beyeniyo çok içten sylediğimi söylüyolar buda bana biraz daha güven veriyo bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..adresim;istanbul bahçelievler yenibosna zafer mahallesi turgut reis sokak no 11/5

Zalim Hozan Ali dedi ki...

slm ben Zalim Hozan Ali siverekliyim sesime güvenim sonsuz herkes beyeniyor ve 30 yakın bestem var bunları seslendirmek isterim ve bana yardımcı olacak bir arkadaş arıyorum telefon.:05422785200

leyla dedi ki...

bende şarkıcı olmak istiyoru ve ankara da yarışma yapılsın istiyorum,

justin bieber dedi ki...

hi mayname is justin bieber

Adsız dedi ki...

selam ben aycan 8 yaşındayım müzikle çok ilgileniyorum sesim çok güzel herkes sesimi beğeniyor

Adsız dedi ki...

selam ben aycan 8 yaşındayım müzikle çok ilgileniyorum birsürü kafamdan beste uyduruyorum va bundan çok hoşlanıyorum ve şarkıcı olmak istiyorum ve bir yardım eli uzatmalarını istiyorum medeni durmum iyi hem fakiriz hem zanginiz ortayız va nolur el uzatın

umut dedi ki...

merhaba ben adanadan umut ben türkü ve pop şarkıLarını çok qüzeL söyLüyorum.. çoqu arkadaşım bana sen buraLarda harcanıyosn dioLar.. Lütfen bana yardımcı oLun nasıL şarkıcı oLurum çok istiyorum çünkü.. kimseyi pişman etmem... yerim beLLi yurdum beLLi ne yapmam qerektiqini biLmiyorum çok ama çok istiyorum şarkıcı oLmayı.. Lütfen biriLeri bana yardımcı oLabiLirLer mi.?

Adsız dedi ki...

meraba ben yağmur çk gzl sesim wr şarkıcı olmak için elimden geleni yapmak istiyorum çocukluk hayalimi gerçekleştirmek istiyorum tel nom lütfen yardımcı olun :05458230710

Adsız dedi ki...

Ben yabancı dilde şarkıları iyi yazıyorum . Antalya Alanya'da yaşıyorum . En yakın stüdyoya gitsem acaba orada birkaç kişiye rastlayabilirmiyim . Ailem bu yoldan para kazanmanın imkansız olduğunu düşünüyor fakan öğretmenlerim ve arkadaşlarım sesimin güzel olduğunu söylüyorlar . Ne yapmalıyım . Müzik benim için yaşam tarzı . Her gün 1 yeni şarkı yazıyorum.

Adsız dedi ki...

bu söylenenleri başarabilirim belki ama kendime güvenim yok.ya insanlar benimle dalga geçerlese ya beni dışlarsalar diye çok korkuyorum.selena gomezi taylor swifti vb.görünce üzülüyorum.tavsiyelerinizi bekliyor teşekkür ediyorum...

Alim çalar dedi ki...

merhaba ismimi duymamış olabılrısınız ama ben unlu olmaya hazırlanıyorum anne tarafından canadalıyım ve baba tarafından turkum Adı Alim Çalar facebook twitter ask.fm gibi iletişim araçlarını kapatıp arkadaşlarımla iletişimimi kestim çünü onlar bana hep başaramazsın diyorlardı ama 2014 de seneye bomba gibi düşeceğimi ben ailem ve menejerim çok iyi biliyor en buyuk idolum justin bieber ve austin mahone aslınıda benim ünlü olma hayalim cocukluktan beri var okullarda yarışmalarda hep 1. seçilirim pop şarkı soylerım yabancı beni menejerim you tubeden buldu bende buralara kadar geldim ona ve anneme minnettarım 15 yaşında 500 bin hayranı sahibiolmak çok güzel bişey 2014 de bunun sayısı cko yukselecek ve gun geçtikçede artıyor menejerim ve ben kkendimi tanıtmak için X Factor'a katılacağım :D

Adsız dedi ki...

Hayalim şarkıcı olmak. Ancak sıradan bir şarkıcı olmak istemiyorum. Justin bieber kadar hayranım olsun. Bu arada ben kızım. Ailem bana bu konuda destek oluyor. Çünkü 2 yaşlarında filan şarkılar mırıldanıyormuşum. 6 yaşındayken bir şarkıyı 10-15 dk içinde ezberliyebiliyordum. Ayrıca şiir yazmaya bayılıyorum. Özellikle yazdığım şiirleri şarkıya çevirmeyi çok seviyorum. Müziğin hayatımda ki yeri büyük. Ancak tek sorun şarkıcı olmak için nereden başlamam gerekiyor. Bu arada ingilizce şarkılar söylemeyi de çok seviyorum. Lütfen yardımmm...

ONE DIRECTION dedi ki...

Hayalim şarkıcı müzisyen dansçı şarkı yazarı ve oyuncu olmak 13 yaşındayım sesim çok güzel ama eğitim almadım enstruman biraz çalıyorum yaz tatilinde müzik eğitimine gidip sesimi geliştirmek istiyorum ama ailem şarkıcı olmama karşı çıkıyor ama ben kendime güveniyorum.Yurt dışında şarkıcı olmak istiyorum ilerde 19-20 yaşlarında tabii X-Factor'a katılmak istiyorum büyük bir One Direction ve Justin Bieber hayranıyıö onlar gibi olmak istiyorum ailem karşı ıkıyor bunu onlara kanıtlamak istiyorum hayallerime inanıyorum sonsuza dek asla vazgeçmeyeceğim pes etmeyeceğim! başaracağım hep böyle diyorum inanıyorum inanıyorum ailemi nu onuda yanıltacağıma inanıyorum başaracağım hayallerim gerçekleşecek hayallerimin peşinden koşmayı devam ediyorum NEVER SAY NEVER!

Adsız dedi ki...

slm ben SERVET BAYRAM
ŞARKI SÖLEME YETENEYİMİ OKULDA ÖĞRETMENLERİM BANA FARK ETİRDİLER
ŞARKILARI GÜZEL OKUYUP YORUMLADIĞIMI SÖLEDİLER ÇOĞU ARKADAŞLARIMDA BANA BU SİTEYİ ÖNERDİLER BENDE ONLARIN DEDİYİNİ YAPARAK BU SİTEYİ ZİYARET ETİM VE KAYT OLMAK İSTEDİM 18 YAŞIMDAYIM VANLIYIM KENDİME GÜVENİYORUM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLN ÇÜNKÜ SANATÇI OLMAK BENİM TEK HAYALİM

Adsız dedi ki...

Eskiden bende ünlü olmak isterdim ama sonunda oldum size şanslar

Unknown dedi ki...

selam ben emre türk her türde şarkı söyleyebiliyorum ve sesim bütün sanatcılara benziyor bende anlamadım ama oluryor gerçekten zamanlamam cok iyi aynı şekilde müzk kulağımda cok iyi lütfen bana ulaşın :)... https://www.facebook.com/teksas070?ref=tn_tnmn

mustafa dedi ki...

sesim bülbül gibi ilahi sanatçısı olmak istiyorum.abdurrahman önül ilahilerini çok iyi söylüyorum abdurrahman önülü çok seviyorum.

mustafa dedi ki...

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004076808564&ref=tn_tnmn bana bu sayfadan ulaşın ilahi konserleri için...

Adsız dedi ki...

Slm ben celal şarkıcı olmak istiyorum nerden başlayacağım bilmiyorum bana yardım edin sesim muhteşem pitbull.flo rida.neyo şarkılari söylüyor 0535 201 83 55 ulaşa bilirsiniz

Adsız dedi ki...

Sanatçılık yeteneğim varr Ama ailem engel oluyor geleceğe kadar onları ikna etmeye çalışıyorum neyapmam geerekir Ama sanatçı olmaktan vazgeçmeden..!

Adsız dedi ki...

benim babam ibrahim tatlı ses'in peşinden gelebilcek bir adam gerçekten çok büyük bir sanatçı olabilir. Yardım ederseniz not= BESTE YAPAMIYOR!!!

Adsız dedi ki...

merhaba ben ağrıdan muhammed 18 yaşındayım sesime güvenim var beni yoktan var edebilecek insanlarla tanışmak ve görüş alışverişinde bulunmak istiyorum param yok pulum yok ama her şeye rağmen bu yolda kendime öz güvenim tamdır. Şayet sizde benim gibi öz güveni tam ve sesi herkesi büyülemiş birine ihtiyacınız varsa tel nom şu 0543 823 10 31 ulaşabilirsiniz teşekkürler...

Adsız dedi ki...

slm bn 13 yaşındayım ve 9 yaşından beri tum ingilice sarkıları soleyebılıorum sesım cok guzel oldugunu dusunuorum cogu kısı sesımın cok guzel oldugunu soyluor fakat beste yapamaıorum ıcımı dokemıorum kelımelere ve para durumumuzda cok kısıtlı album cıkarmak ıstıorum yardımcı olabılecek bırı varsa lutfen eklesınn
hey-kitty@hotmail.com

Adsız dedi ki...

çok güzel anlatmışsınız çok teşekkürler. şarkıcı olmak için aşılması gereken bir sürü yol var önümüzde ama inanırsak olur bence.

Adsız dedi ki...

bem fatih ağrı ibrahim çeçen üniversitesinde okumaktayım sesim çok güzel ama elimi tutan yol yardımcı olan yok en kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum tel 05314935137

Unknown dedi ki...

merhabalar
haka ali
sesim gerçekten gzel ve güçlü.
ben sahne de kendimi çok iyi hissediyorum.evimi geçindireceğim kadar kazanabileyim yeer benim için fazla para da göz çıkarmaz:)
ama eslikle şansım yok
sesimi dinleyince anlayacaksınız e kadar iyi olduğunu hiç eğitim yok
0551 203 21 06

Adsız dedi ki...

mrb ben rahmi aktarli Diyarbakırlıyım
her tarzdan beste yazabilir + söyleye bilirim pop tarzı'nı Çok Sévérim Damardan ßéstéLér Yazarım, adresim yok ama (keskin_flow@hotmail.com)
facebook adresinden bana ulaşa bilirsiniz TşkrLér Sanatçı olmak isteyen arkadaşlarımada başarılar dilerim...! :)



ömer sert dedi ki...

adım ömer sert 1995 dogumluyum hatayda oturuyorum sesim güzel ama bestem şansım ve param yok yakışıklı deyilim fakirim ben böyle dogdum çocuklarım benim gibi olmasın yardımızı bekliyorum bana bir şans verin lütfen 2 kardeşiz abim askerde babam hasta çalışamıyo bende hambalım evimiz,de kira senede 3 milyar veriyoruz ünlü filan yapmayın isterseniz hafatada 400 milyon verin yeter yardım edin bana sesimle ilgili ders filanda almadım sesim güzel bir dinneyin yeter herkez afedersiniz anasının karnında şarkıçı olmuyor küçük ibonun elindeen tuttu ibrahim tatlıses sizde bizim elimizden tutun ne olur efendim numaram 05398324651 telefonunuzu bekliyorum yardım edin 05398324651

Adsız dedi ki...

Ben cok iyi enstruman calarim keman caliyorum gitar ve piyano calmayi kendi kendime ogrendim sesim ne cok guzel ne de kotu grubunuza 3.bir kisi isterseniz her an hazirim ve bende guzelligime guveniyorum :D

Buket Uyan dedi ki...

Selam ben Buket 02.03.2000 tarihinde doğdum kendimi bildim bileli müzikle uğraşıyorum ve müziği çok seviyorum büyüyünce şarkıcı olmak istiyorum yeteneğim olduğuna da inanıyorum bana şans dilerseniz çok sevinirim :))

Adsız dedi ki...

meraba ben 13 yaşında bi kızım. biraz sonra anlatıcaklarım yalan diğil öncelikle bunu söylemek istiyorum.istanbulda yaşıyorum sesimin çok güzel pürüzsüz ve özellikle yabancı şarkılara çok yakışan justin bieber tarzında bir sesim olduğunu söylüyorlar.2 yaşımdan beri müzikle ilgileniyorum.nerdeyse doğduğumdan beri yabancı şarkıları ilk duyduğumda ne kadar o zamanlar ingilizce bilmesemde aklımda kalan seslerle çıkartarak şarkıları birebir söylüyordum.o zamanlar michael jacksonu çok severdim onun dansını internetemiz olmadığı için televizyondan gördüğümle yapardım.malesef maddi durumumuz kötü.doğduğumdan beri küçücük bir evde yaşıyoruz.benimde odam olmadığı için annemin yatağının olduğu küçük bi oda vardı.oraya girer ve büyük büyük kovalarla ritim tutardım şarkı söylerdim.dans ederdim.gitar merakım vardı özellikle.ucuz oyuncak gitarlar aldırmıştım anneme.telleri vardı.onla oynardım.onu çalmaya çalışırdım ve yapabilirdim.böylece zaman geçti ben hep şarkı söyledim çalgılar çalmaya çalıştım ve en sonunda babama bir arkadaşı bedavaya eski bir gitar hediye etti benim için.bende bu gitarla uğraştım ve 9 yaşımda kendi kendime gitar çalmayı öğrendim.notalar ritimler kendi kendime yaptım bunu.sonra gitarla birlikte ingilizce beste yapmaya başladım.besteleri gitarla çalıyordum.kütüphaneye gidip ordaki bilgisayarlardan gizlice yabancı şarkıların özellikle justin bieber şarkılarının akorlarını ve sözlerini alıp evde gitarla çalmaya başladım ve bu hala devam ediyor.maddi durumumuz kötü daha yeni internet aldık.şimdide bütün gün justin bieberın nasıl ünlü olduğunu araştırıyorum.bende amerikaya gidip orda şarkıcı olmayı istiyorum.justin biebera benziyorum ve tarzımızda aynı.bende teenypop şarkılar söylüyorum.tipimde iyi mavi gözlü sarışınım.ve justin bieberın kız versiyonu olmak tüm dünyada sevilmek ve hayranlarımın en az justin bieberın hayranları kadar olmasını istiyorum.justin bieberla hikayemiz nerdeyse aynı.arkadşlarım benle dalga geçiyorlar.çünkü onlar gibi havalı diğilim.maddi durumumuz iyi diğil.ama yakında youtube'a videolarımı koymaya başlıcam umarım bigün hakkettiğim ve olmak istediğim yere ulaşırım.zaten idolüm justin bieber.onla düetler yapmak hep onla olmak ve onun kankası olmak istiyorum.nolur bana dua edin.

Adsız dedi ki...

merhaba ben azat türkücü olmak en büyük hayalim youtubee kaç tane parça okuyup attım sınıfta en iyi şarkı söyleyen benim arkadaşlar kısaca bana ibo derler ama gerçek ismmim azat esim içim bana ibo derler bana yardımcı olursanız sevinirim
http://www.youtube.com/watch?v=7HYEz4G5VaU&feature=player_detailpage

Adsız dedi ki...

hem MERHABA ben 21 YAŞINDA hakkariliyim ANTALYADAYIM ÇALIŞIYORUM ABDURAHMAN ÖNÜL TARZINDA ÇOK GÜZEL İLLAHİLER SÖYLÜYORUM YALNIZCA İLLAHİ SÖYLÜYORUM VE SESİM İLLAHİLEREDE ÇOK YATKINDIR İLLAHİ GURUPLARINA SESLENİYORUM GURUBUNUZUN GÜÇLENMESİNİ İSTİYORSANIZ BENİ ARAYIN 0531 239 36 59
İSMİM; EMİR ÇİFTÇİ 0531 239 36 59
NOT ;inanın pişman olmayacaksınız

veysel dedi ki...

ben veysel çelik diyarbakırlıyım sanatçı olmak istiyorum sesimde güzel ama param yok istanbul silivride oturuyorum misbiste çikolata fabrikasında çalışıyorum lütfen sanatçılara sesleniyorum sesim harcan masın

Unknown dedi ki...

Sen benden ayrılmadın
Ellerin ayrıldı
Ve şimdi onlar bana mı düşman
Sen benden ayrılmadın
Gözlerin ayrıldı
Ve şimdi onlar bin kere pişman
Vallahı billahi bin kere pişman
Ayrılsa da yollar kalplerimiz bir
Sen gitsen gölgen peşinden gelir
Sana kapım hep açıktır
Hiç çalmadan gir
Bize aşk lazım
Bize aşk lazım
Ayrılık değil
Sen benim canımsın
Öbür yanımsın yabancı değil

Unknown dedi ki...

çok güzel yazdığın şarkı

Adsız dedi ki...

slm benim adım mesut soyadım adım 16 yaşındayım dünyadaki en büyük dileğim arabesk bir şarkıcı olmak allahın iniyle inşalahta olurum madi durumumuz fazla iyi değil ama allaha şükür yine bişekil geçine biliyoruz inşalah dileğim kabul olur

Adsız dedi ki...

selam ben mehmet salman ...sarkici olmak hep benim hayalim ve sesim herkes tarafindan begeniliyor ama bir turlu destek bulamiyorum :(18603317513 e postam turkthug101@yahoo.com

Adsız dedi ki...

slm adım mazlum şarkıcı olmak istiyorum sesim güzel müzikle ugraşmayı çok seviyorum bestelerim var oyunculuk yetenegimde var numaram 05312048818

Adsız dedi ki...

Selam Benim Adım Mahsum Olgaç Şarkıcı Olmak İstiyorum Sesim Güzel Herkes Beyeniyor Numaram 05349823400 cevabınızı Bekliyorum Heycanla :D

Adsız dedi ki...

adım Furkan 6 yıldır müzikle urasıyorum bağlama saz çalıyorum düğünlre de çıkıyorum lakin hayalim sanatçı olmak yardım ederseni mutlu olurum numaram 05432733450

Adsız dedi ki...

Adım kaan berke , ben kendime güveniyorum içimde o kadar hırs varki bütün türkiyeye sesimi duyurmak istiyorum , benim onlardan hiç bi farkim yok ama bi sponsorum eksik lütfen bana yardimci olabilir misiniz . Küçüklükyen beri kurduğum bu hayali gerçekleştirmek istiyorum lütfen bi yardim eli...

Unknown dedi ki...

ARKADAŞLAR BEN AYSU SESİM ÇOK GÜZEL AMA BİRAZ MADDİ DURUMDAN SIKIŞŞIĞIM BANA YARDIM EDERMİSİNİZ GÜZELİM DE AMA ELİMDEN TUTAN YOK NE YAPMALIYIM LÜTFEN CEVAP VERİN SİZDE ŞİFA BULACAĞIM BU BNM HAYALİM :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
YALVARIRIM YALVARIRIM YALWARIRIM

Unknown dedi ki...

BEN AYSU BENİM SESİM GÜZEL YÜÜZMDE GÜZEL AMA MADDİ DURMDN BİRAZ SIKIŞIĞIM NAPMAM GEREKİYOR YAŞIM 13 ? LÜTFEN BANA YARDIM EDİN ELİMDEN BİRİSİ TUTSUN YALVARIRIM YALVARIRIM YALVARIRIM YALVARIRIM YALVARIRIM YALVARIRIM YALVARIRIMYALVARIRIYALVARIRIM YYALVARIRIM YALVARIRIMALVARIRIMM YALVARIRIM YALVARIRIM YALVARIRIM YALVARIRIM :( :( :( :( :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((8

Adsız dedi ki...

meraba ben ahsen sanatçı olmayı o kadar istiyorumki bunu bilemezsiniz birsürü sanatçılan tanışmak onlar gibi dizilerde oynamak istiyorum ama
nasıl bilmiyorum...yaşım 14

Adsız dedi ki...

ben halil yabancı pop rap çok iyi söylerim ve bunun içinde çok çalışıyorum ve sizzinde hayallerinizin peşinde koşmanızı istiyorum

Adsız dedi ki...

ben yabancı şarkıcı oLmak istiyorum :(

Adsız dedi ki...

benim ingilizce telaffuzum çok iyi eskiden ingilizce şarkılarda yazıyordum ama artık bıraktım. amerikada hollywood records,RCA gibi ünlü şirketlerle çalışmak istiyorum.mesela jb,jt,rihanna gibi dünyaca ünlü olup turnelere çıkmak istiyorum.bunun içinde birkaç açıklama yaparmısınız? turnelerle ilgili

Adsız dedi ki...

slm öncelikle en içten duygularumla sizleri selamlıyorum ben sinan sağaltıcı hatay samandağ sutaşı beldesinden bende bir sanatçı olmayı düşünüyorum yani sanatçı olmak istiyorum engin nurşani den bir şarkıyı dinlediyimde çok etkilendim vede çok duygulandım ve bi sanatçı olmaya karar verdim engin nurşani den ben bir güzeli sevdim onu bana vermiyorla vay şarkısını dinlemiştim yakışıklıyım yaşım 30 ama yaşını göstermeyen birisiyim çok genç görünüyorum sesimde çok güzel ince tunlu yardımcı olursanız ve beni bilgilendirirseniz çok sevinirim saygılarımla şimdiden çok teşekür ederim iyi günler

Adsız dedi ki...

slm ben adanadan melisa 11 yaşındayım sesim çok çok güzel ben büyüyünce şarkıcı olacağım ama maddi durumumuz biraz yok ama öğretmenim benim iyi bir sanatçı olacağımı söylüyor bende şarkıcı olmak istiyorum lütfen sizden yardım bekliyorum ve bu yoldan asla vazgeçmeyeceğim bu yola devam edeceğim sizden yardımcı olmanızı istiyorum pop şarkıcı olacağım şimdiden teşekkür ederim iyi günler

Adsız dedi ki...

slm ben adanadan melisa 11 yaşındayım sesim çok çok güzel ben büyüyünce şarkıcı olacağım ama maddi durumumuz biraz yok ama öğretmenim benim iyi bir sanatçı olacağımı söylüyor bende şarkıcı olmak istiyorum lütfen sizden yardım bekliyorum ve bu yoldan asla vazgeçmeyeceğim bu yola devam edeceğim sizden yardımcı olmanızı istiyorum pop şarkıcı olacağım şimdiden teşekkür ederim iyi günler

Adsız dedi ki...

selam ben esra sesim çok güzel olduğunu söylüyorlar ayrıca sesime güveniyorum 8.sınıfım liseye gidicem güzel sanatlara gitmem için bilgi veririmisiniz?

Adsız dedi ki...

Oncelikle Merhaba ben 11 yaşındayım ve en büyük hayalim şarkıcı olmak lütfen bana bilgi verin bilgi vereni Allah zengin etsin ♥♡♥♡♥

Adsız dedi ki...

Ben sana yardım edebilirim ben konservatuarda albüm çıkarma ve müzik öğretmenliği. Yapıyorum ayrıca benim albüm çıkarmak için izmirde bir salonum var şuana kadar tam 42ogrenciminin25 e yakın albümleri var var bende öğrenci arıyorum umarım bana ulasırsının ben Aslı Turahan

Unknown dedi ki...

merhaba ben selin.selin çetin. 12yaşındayım ama gerçekten uzun gösteriyorum . ünlü olmak isteyen trilyonlarca insandan biriyim. dolayısıyla pek
de umutlu diilim . diilim çünkü bunca yetenekli insan varken niye beni seçsinlerki diye düşünüyorum. sesim süper.bir kere sınıfta
arkadaşlar ensturman çalarken biri şarkı sölicekti ve o kişi de ben ve arkadaşım olarak finale kaldık . ama en sonda herkezin beni
istemesi ve hocanın kararsızlığıyla kura çekildi ve (şanssızım da ) arkadaşım çıktı . dolaysıyla orda o şarkı söyledi . ben de
sesimin güzel olduğunu düşünüyorum . hatta annem de bana destek veriyor . birazdaha büyüyünce (para biriktiriyorum .demo çekemicem)
anlatıldığı gibi ünlü olmak hatta bazılarını da ünlü yapmak istiyorum .aslında her ne kadar ümitsiz olsam da yinede içimde bir
yerlerde umut ışığı var.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

bende o ses çocuklara katılmak istiyorum benim adım zeynep sıla çakır müzikle uğraşmaya bayılıyorum sesimi çok beğeniyorlar ama biraz daha çabalamayı istiyorum ben o ses çocuklara katılırsam mustafa ceceliyi seçerim şimdilik benden bu kadar bilgilendirirseniz çok sevinirim :)

Adsız dedi ki...

Selam ben zonguldaktan caner anbarcı.. ailede herkesin sesi güzel babam düğünlere gidip piyanistlik yaptı kasetler çıkardı yani demek istediğim ses güzelliği ırsi olarak babamdan bana geçmiş.. yaşım 18 çocukluğumdan beri müzikle uğraşırım ses kalitesinden anlarım müzik kulağım detone ve ritimi yakalama yeteneğim var daha önce barlarda şarkı söylediğim için amatöre göre tecrübeliyim sadece desteğe ihtiyacım var.. 0542 256 89 28

Adsız dedi ki...

Bende istiyorum cok guzel sesim var umarim insallah...... Baba ulasmak icin 05462150170

Adsız dedi ki...

slm g.antepten ben ibrahim bende böyle sarkı şirle besteyle uğrasıyorum öncelikle sesim cok güzeldir bundan bir kac yıl önce şarkı yarışmasında ikinci olmustum sizlerden tek istem benim elimden tutarmısınız cep 05386238566

Adsız dedi ki...

slm g.antepten ben ibrahim bende böyle sarkı şirle besteyle uğrasıyorum öncelikle sesim cok güzeldir bundan bir kac yıl önce şarkı yarışmasında ikinci olmustum sizlerden tek istem benim elimden tutarmısınız cep 05386238566

Adsız dedi ki...

slm g.antepten ben ibrahim bende böyle sarkı şirle besteyle uğrasıyorum öncelikle sesim cok güzeldir bundan bir kac yıl önce şarkı yarışmasında ikinci olmustum sizlerden tek istem benim elimden tutarmısınız cep 05386238566

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar öncelikle herkeze selam ben burcu 14 yaşındayım.
Arkadaşlar ben şarkıcı olmak istiyorum bu benim en büyük hayalim ama amerikada şarkıcı olmak istiyorum,ülkemizde sesi olan birçok şarkıcı var ama neyazıkki değerleri bilinmiyor. Ben bu yüzden amerikada şarkıcı olmak istiyorum sesime güveniyorum . Ama şimdi o kadar parayı ne ben verebilirim nede ailem bu yüzden üniversiteyi amerikada okumak istiyorum nasıl olcak onuda bilmiyoru. Biri bana yarsım etsin bana bi yol göstersin nolur bu benim en büyük hayalim ..

mehmet atik dedi ki...

ibrahim tatlıses hayranıyım sesim güzel yaşım 18 ibrahim tatlısesten yardım bekliyorum lütfen hayalim sanatçı olmak yer adıyaman

Adsız dedi ki...

adim songül hayalim sanatçi olmak yardım bekliyorum ceylandan ne olur ve ibrahim tatlıses den ve bişi daha var benim maddidurumum yok yardıcı olursanız çok sevinirim ve ben kürdüm /d.bakır

Adsız dedi ki...

Bn seher okul yarışmalarına katıldım hep birinci oldum

Adsız dedi ki...

İlkönce bir işe gir ilerdeki zamanlarda ve para biriktir bayram harcılıgın ne varsa biriltir o parayla ne yapıcagınınkarar verirsin

Adsız dedi ki...

Merhaba benimde yeteneğim şarkı söylüyorum sesim çok güzel lüten şarkıcı olmam için birileri yardım etsin.

Adsız dedi ki...

merhaba bakın benim sesim çok güzel ben şarkıcı olmak istiyorum lütfen bana şarkıcı olmamda yardım edin.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Merhaba arkadaşlar...
ben FEYZİ BOZ
yazın belki oyuncu olurum
ama oyuncudan önce en buyuk
hayalim'''' Şarkıcı
Mesela DünYaca Ünlü
yazın istanbula gidersem oda
olur Yazın kesinlikle olur
oyunculuk benim facebook adresim
var beğenirseniz fotoları paylaşırsanız çok sevinirimhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100007528665406
youtube sayfam var
o videoları beğenirseniz iyi yorum atarsanız ve abone olursanız çok sevinirim
https://www.youtube.com/channel/UCJF2f40OwC1Ies8b075HhYw

İYİ GÜNLER 2015 Tarihi
20.12.2015

Adsız dedi ki...

Sesimizi duyarlarsa ararlar.

mahsum dedi ki...

ben mahsum sesime çok güveniyorum desteklerinizi bekliyorum

Mehmet ali dedi ki...

Selam ben mehmet ali
Şarkıcı olmayı çok istiyorum ne zamandır hayalinde bu var ama maddi durumum iyi değil biri bana yardım edebilirmi lütfen
No 05389512779

Unknown dedi ki...

Selam ben guven
Hayatim boyunca istedigim tek bir seyvar ve oda sanatci olmak en buyuk hayalim diye bilirim ama ne maddi durumum var nede şansim sesimede cok cok guveniyorum yanliz sizden tek ricam bana yardimci olmanızı istiyorum yardımcı olacağınız icin teşekkürler tlfn no 05321557649

Adsız dedi ki...

Ben deniz ayse tum yazilanlara katiliyot kendim azeriyim cok iyi sarkilar besteliyorum ve cok aydin ve temiz bir sedim var.ayni zamanda dogusdan da oyunculuk yeteneyim var.ayni zamanda saz once ALLAHDAN sonta ise vasteci olarak IREM DERICIDEN yardim istiyorum lutfen bana yardim etsin bana ulasmasina yardimco olunEn Böyük Hayalim Dunyaca mrhsur bot Sarkici olub Yarfoma muhtac insanlara daha vok sokaklarda kalan bu soğuk havalarda disarda yatan kimsesiz çocuklara Yardim ede bilmek en buyuk hayalimdi bana lutfen Allah rizasi icin Ulasin bekliycem sizleri e mil adresim.damlareceb98@gmail.com

Adsız dedi ki...

Ben agladigim zaman bile sarki soyluyorum kalbim huzur buluyor.hayatim cok acilarla gecdi belkide bu yuzden duyqusalim ve kalbe dokunacak tarzda sarkilar soyluyorum ve besteliyorum .yeteneyim var ve bu yeteneyimin heba olmasini istemiyorum .bundan daha onemlisi ANNEM COK HASTA bunu daha kaldiramadan babam da hastalandi .onlara maddi yardim ede bilememek beni kahrediyor kendim unversitede oyrenciyim.LUTFEN BANA YARDIM EDIN AILEME YARDIM EDE BILEYIM.Oyunculuk icin bas vuramiyorum lutven siz yardimci olun .ayakabi numaram38, dogum tarihim1995, sacrengim Kahve rengi tund, göz rengi çakir gözlüyüm, boyum1,59 , kilom60 sporla ugrasiyorum lisa surede o beden olucam o problem diyil sikintili hatimdan dolayi bi kac kilo aldim, ten rengim acik esmerim.ve en onemlisiCok Guzelim gorseniz eminim ki hak verirsiniz bana.sakin ukalalik kimi alqilamayin lutfen .olani soyluyorum sadece . Lutven allah rizasi icin yardim edin bana .ALLah Rizasi icin yardim edin ..basqa carem yoxdu çünkü .ulasim icin .damlareceb 98@gmail.com

Adsız dedi ki...

Ismim AYŞE Azərbaycan telfon nomrem0516227913 haber bekliycem sizden herhalde bir allah kulu bu yazdiklarimi gorub okur diye dua edicem. Lutfen bir allah qulu menim elimden tutub öne ceksin emin olun ki pian olmayacaksiniz allah tarafindan verilen cok guzel bisesim var cok cok aydin ve cok temizdir.

Adsız dedi ki...

Salam ben sizi tanimaw istiyorum nasıl yapiyorsunuz album islerini bana yarfim eficek birilərini aroyorum acil yardima ihtiyscim var .ozellikle de yeteneyim fsha fazladi

Unknown dedi ki...

Mrb ben serdar çok iyi bir sesim var herkez benim sesimi çok beğeniyor ben kendini bir mucize olarak görüyorum bence bu sesi kacirmamalisiniz boy var fizik var seste var daha ne olsun aydin nazillide oturuyorum no=05452513124 beni arayın bekliyecegim

Unknown dedi ki...

Mrb ben serdar çok iyi bir sesim var herkez benim sesimi çok beğeniyor ben kendini bir mucize olarak görüyorum bence bu sesi kacirmamalisiniz boy var fizik var seste var daha ne olsun aydin nazillide oturuyorum no=05452513124 beni arayın bekliyecegim

Adsız dedi ki...

Meraba ben Ayşə o ses Türkiyə yarışma proqramina katilmayi dusunuyormusunuz bu kadar guzel sesle kazanma ihtimaliniz yuksek olurdu .

Adsız dedi ki...

ben şarkıcı oolmayı hep hayal ederdim çünkü şarkıcı olmak insan en mutlu şey yaapr bende gitar çalıyorum ama bi yandanda şarkıcı olmak istiyorum müziği çok seviyorum bende diğerleri gibi yeteneğimi kulanmak istiyorum herkez beni tansın istiyorum beni dineldiğin için teşekürler

Unknown dedi ki...

Buyur gel birlikte kuralım bu gurubu

Unknown dedi ki...

Ben 10.Yılı aşkın söz beste yazan biriyim 800 e nerdeyse dayanan bestelerim var müzikten anlarım ama başkada hiçbir işten bişey anlamam o daklanmak istediyim tek yer müziktir her tarzdan bestem var ilahilere kadar fakat stüdio dan çıkardığım ilk şarkımla youtubede 1milyon izlendim ve hep fenomen olarak anıldım hoş onunda ne olduğunu bilmyordum çünkü garip bir yapıya sahip olduğum doğrudur sadece bilmek istediyim şeyi öğrenmek isterim boş şeyler=boşa vakit demek ben nasıl benim parasal sorunum var michael jackson gibiyim ama şansta yok prodüktör menajer nebiliyim bu insanlar ne halt eder bunlarıda bilmiyorum ama işim açısından konser teklifi geliyor bişey yapamıyorum kanallar çağırıyor acaba gitsemmi gitmesemmi açıkçası şok olduğum nokta youtub da millet benim vidyolarımı neden kopyaladı nasıl bir cesaret bu hadi bunu bilmiyordum ama kulhakkı deyilmi hiçbirşeye akıl erdirememiştim ama telif ettim kaldırdığım kadar kaldırdım asıl şoku araştırdığım yanlış bilgiyle yaşadım youtub da hertıklanma 10 kuruş dediler bu araştırmam minimumdu inancım 100.000 izlenmeden 10.000 gelirdi malesef 1milyondan gelen rakam 100$ olunca ikinciyide yaptım yakında yayınlıyıcam klipsiz ve inanın kıyamıyorum bu şekilde yayınlamaya ama mecburum belki fakirim belki fukarayım ama rüyamda gördüyüm megakingsüperstar kasım şeren oluncayakadar durmuyucam bana bu konuda sponsormu dersiniz bana parasal destekçimi böyle biri yardım ederse ortak iş ortak gelir yaparız bana sadece herşeyi çık %50 öde hermasrafımı kendi tarafındaN karşıla yeter buda benim telefonum 0538 940 15 59 bana telefon ederseniz ard arda 4 kez peş peşe arayın aralıksız çünkü telefonum hayranlarım tarafından yayılmış binlerce kişi arıyor ama facede michael kasım diye yazan ve serenkasim instagramda bi mesaj atarsanız illaki görürüm teşekkürler

Adsız dedi ki...

Modasky adlı siteden ünlü olabilirsiniz

Unknown dedi ki...

Slm ben urfaliyim üniversite öğrencisinin sesim süper halit korkut ytubta yazdığınız zaman karşınıza çıkar sanatçı hayalim olmak yardiminizi bekliyorum telefon 5445175770

Unknown dedi ki...

Ferdi Tayfur sesinin aynısı bende var taklit değil gerçek deneyin ve görün 539 541 2312

Adsız dedi ki...

Yok sana git isine senden sarkici olmaz kardea

Adsız dedi ki...

oğlum herkes şarkıcı olmak istiyor yok bılmem sesim glz sarkı soylebiliyorum of of simdi beni dinleyin
herkes şarkıcı olmak ister
ve bir müzik şirketne gidip bir albüm yapmak istiyorum diceksin
örngn müzik şirket isimleri
pasaj,dmc vb
önemli olan elnizde 200,000 milyar gerek
bir interneten arastırın albüm yapmanın maaliyetıne bakın 100,000 aşağı yok
onlar için para önemli ses yada şarkıs onemli değil tamamı yavrular

Unknown dedi ki...

önceLikLe seLamününaleyküm.

çocuklugumdan beri şarkıcı oLmayı hayal ediyordum
hayallerimi gerçekleştirdim kendimce aldıgım müzik aletleriylemüzik yapıyorum ama,
daha cok kaLiteLi ve büyük kitLe yapmak istiyorum . SESİME HER KONUDA GÜVENİYORUM

YARDIM İSTİYORUMM.. ♥

Devran can dedi ki...

Güzel dostlara slm olsun elazigliyim sesimi karşıdaki dinleyici herzaman begenmistir ve dediği tek kelime boşuna harcaniyorsun ve bende biliyorum ki sesim yanık tarzimda türkü u.z.n hava lakin maddi olarak yok zaten siz değerli ustadlardan yanlış anlamayın para değil elimizden tutsunlar 05380217223

Unknown dedi ki...

Benim adım Irrua Uzman Hastanesinin Dr Wilson Jones'u, organ cerrahisinde uzmanım ve satmak isteyen insan organıyım. Böbrekinizi satmak ilginizi çekiyorsa Lütfen bize geri dönmekten çekinmeyin, böylece devam edebiliriz. Aşağıdaki bilgileri kullanarak bizimle iletişime geçin

E-posta Adresi: irruaspecialisthospital@gmail.com

Adsız dedi ki...

Ben Iowa City, ABD'de bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl için insan organlarını alıp satması için tekrar başladığımız fırsatını verdim. Böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postadan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımızı iyi bir miktarda parayla ödüllendiriyoruz ve Organlarda uzmanız. Cerrahide ve donör olarak risk yoktur. o.
Ve bu bizim e-postamız:
iowalutheranhospital@gmail.com
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

illuminati dedi ki...

Merhaba, İlluminati kardeşliğinden Marco Walter olduğunu fark ettik
Sosyal medyada pek çok insan var.
Illuminati yeni dünya düzenini organize etmek, biz tarafından gönderilir
Masonlar 52 kişiyi İlluminati'ye getirecek ve sadece
20 yaşında, eğer ilgilenirsen, sen bir öğrencin, işadamısın
ve kadınlar, futbolcu, papaz, şarkıcı, şovmen, sunucu,
valiler, başkan, ders ve her yerde bilinmek istersiniz
dünyayı ve zengin, ünlü ve güçlü olmak ya da
Ailenizi ve refahınızı korumak için gerekli güce sahibiz.
Tüm kalbinize ulaşmak için organizasyon, VERİLEN FAYDALAR
ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER.
1. Başlamadan sonra 7,000,000.00 ABD Doları değerinde bir Nakit ödül.

2. USD $ 856,000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABA

3. bir rüya evi kendi seçim ülkenizde satın

4. Bir Ay tatili (tamamen ödenmiş) hayalinizdeki turistik yerlere.

5. Bir yıl Golf Üyelik paketi

Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi

7.A toplam Yaşam tarzı değişikliği. Ve çok daha fazlası ile devam edecek
ilk inisiyasyon ??
WhatsAPP / (+ 19042011095) E-posta (grandlodge364@gmail.com) şartlarında bizi ekleyin, net kararınızı vermek için 27 yaş ve üstü olmanız gerekmektedir.


Adsız dedi ki...

İsmim Doktor Michael Baldwin, Iowa Lutheran Hastanesi'nin bir temsilcisi, Organ cerrahisinde uzmandırız ve böbreklerin satın alınmasıyla ilgileniriz ve hastamız böbreğe bağış yapmaya karar veren herhangi bir donöre büyük miktarda para ödemeyi kabul etti. onları kurtarın ve Iowa City, ABD'de bulunuyoruz.
Böbreğinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen ilerlememiz için bize geri dönmekten çekinmeyin.
Ve eğer ilgilenirseniz bizim e-postamız: iowalutheranhospital@gmail.com

Unknown dedi ki...

Benim adım eren sesime güveniyorum sesim güzel benide gurubunuza alırsanız sevinirim 05076786110 numaram☺

Adsız dedi ki...

Bir hayatı kurtarmak için bir böbrek satmak isteyen 18 yaşından büyük ciddi böbrek vericileri arıyoruz ve her bağışçı için iyi bir teklif ve diğer tazminatlarımız var.
Bizim sürecimiz hızlı ve güvenliğiniz garantilidir.
Lütfen bize ulaşın iowalutheranhospital@gmail.com
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Unknown dedi ki...

Mrb arkadaslar sesi iyi olan sanatciligi meslek haline getirmek ve guzel bir sanat yapmak istermisiniz dizi projemiz de mevcut klip album icin sesi guzel vokalis ve sesine guvenen arkadaslar ulassin bana bebekkaban@gmail.com instegram serhat kaban

666 AGENT dedi ki...

PARA VE GÜÇ BÜYÜK ILLUMİNATİ TEMPLE İÇİN EN İYİ FIRSAT.
NOT: HIÇBIR İNSAN SAKRİFASI INVOLVE
Tapınak ajanına Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz: + 1682-214-4967

Siz bir iş adamı ya da kadın, politik, müzisyen, öğrenci misiniz, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olmak istiyorsun, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılıp anında zengin bir toplam olsun. Bir haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ve aylık olarak 350.000 ABD doları maaş aldığınız…

İlluminati üyesi olan yeni üyeler için faydalar.
1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
2. $ 50,000 dolar değerinde yeni bir rüya arabası

Ortaklarımızla iletişime geçebilmeniz için 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız
E-posta: illuminate666temple@outlook.com
Whatsapp: (+ 1682-214-4967)

bobrek dedi ki...

Dikkat: Bugün bir böbrek donörü olmaya hazır olduğunuzu biliyorsanız (tüm seyahat masraflarıyla birlikte 450.000 $ ödeme), acil olarak sadece 10 kişinin böbrek vericisine ihtiyaç duyduğumuz için böbreğinizi acil olarak hastaneme satın.
sadece sağlıklı% 100 fit insanlar Sadece.
Doktora isteğinizi yazın: carolbobrekhastanesi@gmail.com ile hemen iletişime geçeceksiniz.
Not: Ameliyat için seyahat etmeye hazır olmalısınız ve sadece sağlıklı kişiler

Dr Robson.
carolbobrekhastanesi@gmail.com

Mrs Haley dedi ki...

Borçlarınızı ödemek için acilen bir krediye mi ihtiyacınız var veya İşinizi Geliştirmek için bir krediye mi ihtiyacınız var? Bankalar ve diğer finansal kuruluşlar tarafından reddedildi? Daha fazla arama çünkü tüm finansal problemlerinizi geçmişte bırakmaya çalışıyoruz. 1 ila 30 yıllık bir geri ödeme süresi için% 2 oranında 5.000 ila 20.000.000.00 arasında borç veriyoruz. Bu aracı, size güvenilir ve faydalı bir yardım sağladığımızı ve kredi vermeye istekli olduğumuzu bildirmek için kullanmak istiyorum. Öyleyse bugün e-posta ile bize ulaşın: haleyturnerloans@gmail.com. ADI: ÜLKE: TELEFON NUMARASI: KREDİ MİKTARI: KREDİ SÜRE: Teşekkürler Bayan Haley

Adsız dedi ki...

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

Timothy Kober dedi ki...

Bugün meşru bir kredi teklifi mi arıyorsunuz? Kötü kredi geçmişiniz nedeniyle bankalar tarafından geri çevrildiniz mi? artık endişelenmeyin, pluto kredi finansmanı evi,% 3'lük sadece uygun bir faiz oranıyla dönüm noktanız. Aracılığıyla bize şimdi ulaşın

E-posta: plutocreditfinancier@gmail.com
Whatsapp: +18474539904

Unknown dedi ki...

Bugün illuminati'ye katıl ve ışığı ara. Para, güç, şöhret ve zenginlik, neslin boyunca ünvan haline gelir ve hayallerinin nasıl gerçekleştiğini gör. (ABD) 'deki dünya çapındaki Illuminati sipariş merkezine katılmakla ilgileniyorsanız, bize bugün e-posta gönderin. E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
Ya da bize whats-app .. 19292811087

Online başlatmanız için.
Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.

Not .. whatsap çağrısını kabul etmiyoruz.

https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

Credit Financier Home dedi ki...

*% 3 faizli kredi oranı sunar
* Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
* Para garantisi
* 10,000 TL'den 100,000,000 TL'ye kadar kredi teklifi

İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

İletişim Adresi:
WhatsApp: +15184181390
Doğrudan posta:
creditfinancierhome@gmail.com

Adsız dedi ki...

merhaba ben kevser gül yaşın 13 sesimin güzel olduğunu söylerler yeteneğim var diye düşünüyorum resim yeteneğim de var yarışmalarda il 3 okul 1 idim tiyatroya da merakım var
bende besteci yada şarkıcı olmak istiyorum olmak istememin sebebi ise ilk önce aleyna tilkiyi dinlemek ile başladı.bu konudada beni bilgilendirmenizi gerçekten isterim....

Adsız dedi ki...

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

James Mueller dedi ki...

BÜYÜK ILLUMİNATİ DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ! BÜYÜK TEMPLE ILLUMINATI DÜNYANININ ZENGİNİ VE ÇERÇEVESİNİ ALMAK İÇİN BRANDHERHOOD'LA KATILIN. Politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrencisi, futbolcusu muydun, ne iş yapıyorsan, yaşamında zengin, güçlü ve ünlü olmak istiyorsun. Illuminati sana bütün kalbini verecek ... Illuminati sana destek olacak rahat bir hayat sürmenizi sağlamak için hem maddi hem de maddi açıdan ... Daha fazla bilgi için Illuminati'ye katılmak isteyenlere, WhatsApp +2348054518396 (brotherhoodrichgroup@gmail.com) aracılığıyla Bay James ile bağlantı kurun.

Jupiter dedi ki...

Este es un anuncio para el público en general, estamos interesados en comprar riñones y trabajar con diferentes donantes de riñones para poder salvar a nuestros pacientes, si está interesado en vender un riñón, contáctenos, para que podamos confirmar si usted es un igualar para donar un riñón a nuestro paciente y grandes recompensas esperan a cada donante.
Contáctenos en nuestro correo electrónico: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
o contáctenos en whatsapp: +1(515)293-5520

James Mueller dedi ki...

Şöhret, Zenginlik, Güç, Zenginlik ister misiniz ve tüm hayallerinizin bir göz açıp kapayıncaya kadar gerçek olmasını ister misiniz? baskıdan bıktınız ve şu anki evreni yaşamda bırakmak mı istiyorsunuz? Yaklaşan bir sanatçı, dansçı, politikacı, iş adamı, öğrenci vb. Misiniz? Zamanında bir efsane mi yoksa simge mi olmak istiyorsun? Büyük İlluminati Derneği, yaşamınızı arzularınızı gerçekleştirme konusunda gerçekleştirme fırsatı sunuyor. İlgileniyorsanız, Illuminati'ye nasıl tam olarak nasıl başlayacağınız ve yaşamda ihtiyacınız olan her şeyi alabileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin.
E-posta: brotherhoodrichgroup@gmail.com
Çağrı, WhatsApp numarası +2348054518396

Jupiter dedi ki...

Bu genel halk için bir duyuru, ilgileniyoruz
Böbrekleri satın almak ve farklı böbrek bağışçılarıyla birlikte çalışabilmek
Hastalarımız, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.
hastamıza böbrek bağışında bulunup bulunmadığınızı onaylayabiliriz ve
her bağışçıyı büyük ödüller bekliyor.
E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
veya whatsapp konusunda bizimle iletişime geçin:
+1(515)293-5520

Adsız dedi ki...

Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
mayocareclinic@gmail.com
Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

Credit Financier Home dedi ki...

Merhaba!

Mali desteğe mi ihtiyacınız var? dünyanın her yerinde ihtiyacı olan borçlulara her türlü krediyi veriyoruz.

5.000 - 10.000.000 ABD Doları
* amaç *% 3 faiz oranı
* 1-20 yıl arasında ödeme seçeneği.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Kredinin esnekliği.

Yardım için lütfen bizimle iletişime geçin.
E-posta: creditfinancierhome@gmail.com

PlutoTrust dedi ki...

İyi günler ! burada kredi talebinde bulunan tüm değerli müşterilerimize hızlı bir bildirim, şu anda uygun bir kredi faiz oranına sahip bir kredi planındayız.
İletişim:

creditcentercorp.usa@gmail.com
creditcentercorp.usa@plutotrustcorp.com
whatsapp: +1 (847) 453 9904

Aydin Ertan dedi ki...

Merhaba .. Benim adım Aydın Ertan ve Türkiye'nin vatandaşı, "Kredi Finansmanı Evi" adında bir kredi şirketine teşekkür etmek istiyorum. Banka tarafından kredi almaktan birkaç kez reddedildikten sonra reklamlarını aldım çevrimiçi denemeye karar verdim, çünkü bana yardım edecek kimsem yok ve neyse ki, bazı kağıt işleri imzaladıktan ve gerekli prosedürleri tamamladıktan sonra kolayca kredi aldım ve tanıklığımı çevrimiçi olarak paylaşmaya karar verdim. Benim gibi aynı durum, her tünelin sonunda ışık olması ve sorunlarının çözümünü bulmaktan vazgeçmemesi umuduyla olabilir. Ayrıca, finansal desteğe ihtiyacınız varsa onlarla iletişime geçebilir ve ayrıca bilgilerini çevrimiçi ortamda nasıl edindiğinizi anlatabilirsiniz.

E-posta adresi: creditfinancierhome@gmail.com

Micheal Jason dedi ki...

MERHABA
izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden geleni yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyeceğinden çok korktum ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolda olabileceğini biliyorum ve burada yardım isteyin
resmi e-posta: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
Whats-app: (+ 3197005034579)


Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

Micheal Jason dedi ki...

MERHABA
izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden geleni yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyeceğinden çok korktum ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolda olabileceğini biliyorum ve burada yardım isteyin
resmi e-posta: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
Whats-app: (+ 3197005034579)


Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

Micheal Jason dedi ki...

MERHABA
izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden geleni yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyeceğinden çok korktum ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolda olabileceğini biliyorum ve burada yardım isteyin
resmi e-posta: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
Whats-app: (+ 3197005034579)


Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

PlutoTrust dedi ki...

İyi günler ! kredi talep eden tüm değerli müşterilerimize hızlı bir bildirimde bulunmaktayız, şu anda uygun bir kredi faiz oranına sahip bir kredi planındayız.
İletişim:

creditcentercorp.usa@gmail.com
whatsapp: +1 (847) 453 9904

Unknown dedi ki...

HOŞGELDİNİZ, Zenginler ve Ünlüler Kulübü; Üye olmak 3 milyon üyeden oluşan dünyanın en eski ve en büyük kardeşidir. Biz Yüce Varlık olan bir babanın altında bir aileyiz. Illuminati'de cennette doğduğumuza inanıyoruz ve hiçbir üye bu dünyada mücadele etmemeli. Dolayısıyla tüm yeni üyelerimize, yaşam tarzlarını yükseltmek için katıldıklarında Para Ödülleri verilir .; ilgilenen izleyiciler benimle iletişime geçmelidir, bu yüzden sizi başarıya götüreceğim, sadece cesur ve güçlü olursunuz ve bize bir yol olarak gülümseyeceksiniz. ve ben bekliyorum 'e-posta, chrishertzog110@gmail.com "arayın +12536550068 veya WhatsApp +19177739190 daha fazla bilgi için teşekkürler Teşekkürler

Micheal Jason dedi ki...

HELLO
the viewer is here to share my testimonial on how I finally joined the Illuminati hood and became RICH, FAMOUS AND POWERFUL, I did my best to become a member of the hood but I was ripped off several times, before finally coming across a testimony on the net so I contacted the agent, I was so afraid that he would ask me a lot of money before I could join the hood but to my surprise he only asked to buy the items I made and today I am so happy to tell the world who is wealthy and has been able to build many businesses with it all, I have the sum of 20 million dollars on my personal account and i am also known worldwide with the affairs which have been entrusted to me by the Illuminati and which also have the power to do what i want ... I know a lot of people can be on my way and seek help here is their
official email: lordmicheal5555@gmail.com
Whats-app: (+ 3197005034579)


Beware of scammers, and you must be above the age of 18.

Micheal Jason dedi ki...

HELLO
the viewer is here to share my testimonial on how I finally joined the Illuminati hood and became RICH, FAMOUS AND POWERFUL, I did my best to become a member of the hood but I was ripped off several times, before finally coming across a testimony on the net so I contacted the agent, I was so afraid that he would ask me a lot of money before I could join the hood but to my surprise he only asked to buy the items I made and today I am so happy to tell the world who is wealthy and has been able to build many businesses with it all, I have the sum of 20 million dollars on my personal account and i am also known worldwide with the affairs which have been entrusted to me by the Illuminati and which also have the power to do what i want ... I know a lot of people can be on my way and seek help here is their
official email: lordmicheal5555@gmail.com
Whats-app: (+ 3197005034579)


Beware of scammers, and you must be above the age of 18.

Adsız dedi ki...

Selam,

Ben Auckland, Yeni Zelanda'lıyım. Pazartesi günü mali durumla sıkışmıştım ve borcumu çözmek için 12.000 dolarlık acil bir krediye ihtiyacım var, bir arkadaşım bana Challot Kredi Yardımı ile tanıştı ve kredi başvurum ve en büyük sürprizim için Bay challot ile iletişime geçtim bugün başarıyla kredi.

Hepinizi kredi başvurunuz için e-posta yoluyla Bay challot ile iletişime geçmeniz için bir krediye ihtiyacınız olduğunu söylüyorum: challotloan@gmail.com

Yılmaz Özgür dedi ki...

Bir hafta içinde maksimum rakamlarla onlardan kredi aldığım için dünya kabulünün en iyi şey olduğunu bilmek, herkese en iyi kredi şirketi olarak önereceğim. İletişim; info_globeacceptance@aol.com

Adsız dedi ki...

Bu Mayo Clinic tarafından yapılan genel bir kamu duyurusudur ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
mayocareclinic@gmail.com
Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garantilidir.
Lütfen daha fazla bilgi için bize bir e-posta mesajı gönderin.

Unknown dedi ki...

Ben de seni çok seviyorum 🤟

Unknown dedi ki...

Sarkı yapma kitap okumak için tıklayınız

Solution dedi ki...

Merhaba, dünyanın her yerinden izleyiciler. Bugün dünyanın herhangi bir ATM'sinde kullanılabilecek boş bir ATM kartı alan herkes için iyi bir haber. ATM'leri hacklemek için kullanılabilecek özel programlanmış ATM kartlarımız var. ATM kartları, mağazalarda ve şubelerde ATM'lerden para çekmek veya kart çekmek için kullanılabilir. Bu kartları dünyanın her yerinden ilgilenen tüm müşterilere veriyoruz. Bir ATM kartını çekmek için günlük limit 5.000 $ ve mağaza içi harcama limiti, aradığınız kartın türüne ve ihtiyacınız olan ATM kartı sayısına (en az 5.000 AA aralığında) bağlı olarak 55.000 $ 'dır. 15 milyon ... USD SINIRSIZ THOMAS HACKER'larımız ile mali sorunlardan kaçınır, borç yöneticisi veya mali sıkıntı içinde olan kişi olmayın. Bu nedenle finansal sorunlarınıza hızlı bir şekilde çözüm bulmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda onur duyacağız. Sertifikalıyız ve gizliliğiniz bizim için% 100 güvenlidir. Mali sorunlarınız için endişelenmeyin. Diğer çevrimiçi bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bunları her zaman, her yerde sunuyoruz. E-posta adresimizden bize ulaşın: thomasunlimitedhackers@gmail.com

Merhaba
THOMAS FREDDIE HACKER kısıtlama olmaksızın
E-posta thomasunlimitedhackers@gmail.com
Çağrı / SMS: +1 (985) 465-8370
Slogan: En hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyoruz.

Solution dedi ki...

Merhaba, dünyanın her yerinden izleyiciler. Bugün dünyadaki herhangi bir ATM'de kullanılabilecek boş bir ATM kartı satın alan herkes için iyi haber. ATM'leri hacklemek için kullanılabilecek özel programlanmış ATM kartlarımız var. ATM kartları, mağazalarda ve şubelerde ATM'lerden nakit çekmek veya kart çekmek için kullanılabilir. Bu kartları dünyanın her yerinden ilgilenen tüm müşterilere sunuyoruz. Bir ATM kartını çekmek için günlük limit 5.000 $ ve mağaza içi harcama limiti, aradığınız kartın türüne ve ihtiyacınız olan ATM kartı sayısına (en az 5.000 AA aralığında) bağlı olarak 55.000 $ 'dır. ) 15 milyon ... USD SINIRSIZ THOMAS HACKERS'ımızla mali sorunlardan kaçının, borç yöneticisi veya mali sıkıntı içinde olan biri olmayın. Bu nedenle finansal sorunlarınıza hızlı bir çözüm bulmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda onur duyacağız. Sertifikalıyız ve gizliliğiniz bizim için% 100 güvenlidir. Mali sorunlarınız için endişelenmeyin. Diğer çevrimiçi bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bunları her zaman, her yerde sunuyoruz. E-posta adresimiz aracılığıyla bize ulaşın: thomasunlimitedhackers@gmail.com

Merhaba
THOMAS FREDDIE HACKER kısıtlama olmaksızın
E-posta thomasunlimitedhackers@gmail.com
Çağrı / SMS: +1 (985) 465-8370
Slogan: En hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyoruz.

Rebecca Michaelson dedi ki...

MERHABA, Avrupa'da yaşayan adıyla Rebecca Michaelson. İşte ilgilenenler için güzel bir haber. Bugün boş bir [ATM KARTI] karşılığında stres teması olmadan (THOMAS FREDDIE) para kazanabilir ve bu kartlardan yararlanan şanslılardan biri olabilirsiniz. Bu PROGRAMLANMIŞ boş ATM kartı, dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir ATM makinesine sızma yeteneğine sahiptir. Ana kartımı internetteki iyi bir Hacker'dan aldım, bu ATM Kartıyla her gün kişiler aracılığıyla 5000 dolar toplayabiliyorum:
+1 (985) 465-8370 {thomasunlimitedhackers@gmail.com}
Çok fakirdim ama bu kart beni zengin ve mutlu etti, Zengin olmak ve işini kurmak için bu fırsatı elde etmek istiyorsan o zaman bu Master kart için başvur, bundan çok mutluyum çünkü geçen hafta benimkini aldım ve bende var THOMAS FREDDIE UNLIMITED'dan 240.000,00 $ almak için kullandı Hackerlar kartı sadece fakirlere ve muhtaçlara yardım etmek için veriyor ve AYRICA FİNANSAL YARDIM SUNUYOR. sizinkini bugün THOMAS FREDDIE SINIRSIZ HACKERS'den alın. Lütfen e-posta ile thomasunlimitedhackers@gmail.com onlarla iletişime geçin.

Teşekkür ederim ve Tanrı korusun

«En Eski ‹Eski   1 – 200 / 207   Yeni› En yeni»